uragan - promovare pe Google

Prima pagina: Sistemul complet de promovare pe Google
publicitate Google | creare site | indexare site | promovare site | optimizare site | optimizare Google | servicii

 


Indexare site in Google

Ai un site nou creat? Fa-l pe Google sa te bage-n seama!

Sunt unii pe net care vor sa-ti ia banii pentru "inregistrare in peste 1000 de motoare de cautare"!

Oare chiar exista 1000 de motoare de cautare? Poate. Dar daca vrei sa-ti promovezi afacerea online, exista doar Google. La americani are peste 70% din piata cautarilor pe Internet si creste luna de luna. La noi are practic toata piata. Iar indexarea in Google nu te costa nimic!

Daca ai un site creat de curand si vrei sa-l indexeze Google cauti o pagina de site deja indexata (vizitata de boot-ul Google) si pui un link acolo. In functie de cat de des o viziteaza robotul poti avea o prima pagina din site-ul tau indexata chiar si in cateva ore.

Nu stii unde sa pui linkul? Nici o problema. Cauta cu Google "promovare site" sau "inscrie site" sau "adauga site" si vei gasi zeci de directoare de linkuri gratuite. Inscrie-l in mai multe, preferabil in cele listate de Google pe primele pozitii, si in scurt timp site-ul tau va fi indexat. Iar linkurile te vor ajuta si la promovare (mai multe despre promovare gasesti aici: promovare site).

Desigur, poti folosi si formularul pus la dispozitie de Google pentru inregistrarea site-urilor nou create. In ultima vreme aceasta solutie a devenit destul de rapida si e absolut gratuita. Prima varianta e totusi preferabila atunci cand vrei sa te alegi si cu linkuri utile in promovarea site-ului.

Si acum, daca-mi dai voie, o sa-mi vad de ale mele... Am o mica lista de site-uri create, promovate sau in curs de indexare:

Arata din nou ca la 18 ani! Viziteaza site-urile Luxury Aesthetics: Tratarea cearcanelor, Tratamente faciale riduri, cicatrici acnee, lifting nechirurgical...
Vrei buze ca ale Angelinei Jolie? Scuze... Poate prietena ta! Marirea buzelor

Ai o casa noua sau renovezi bucataria? Iti recomand echipamentele FRANKE. Sunt performante, merita fiecare leut si arata grozav. Intra pe site, studiaza, du-te la showroom si consulta-te cu specialistii. Franke Showroom

STEAKS - primul Steak House adevarat din Romania. Unele fripturi au ceva special... Restaurante pe Pache Protopopescu langa liceul Mihai Viteazul, in mall-ul din Cotroceni si in Unirea la etajul 4. Pana sa ajung la ei nu am mai mancat fripturi de vita atat de fragede. Site in constructie.

Vrei sa inregistrezi o marca la OSIM (sau un brevet de inventie)? Iti recomand Cabinet Enpora!

Fara intermediari, fara comision! Apartamente noi in doua blocuri noi din Berceni.

Vrei aparate de aer conditionat pentru apartament, casa sau pentru birou? Pe site-ul www.aer-conditionat.uragan.ro afli rapid ce capacitate de racire iti trebuie, compari ofertele mai multor branduri de renume si le poti comanda telefonic. Sunt livrate si instalate imediat (in Bucuresti si imprejurimi). Site in constructie.

Mentine-te in forma! Fa sport, mananca putin si des, delecteaza-te cu un masaj la domiciliu! Site in constructie.


Ok, ai vazut cum se indexeaza un site. Dar crearea unui site, indexarea lui si promovarea prin inscrierea in directoare sunt doar cateva verigi din lantul de marketing. Un lant lung in care fiecare veriga trebuie sa fie perfecta. Taria unui lant, fie el si un sistem de marketing, e limitata de cea mai slaba veriga.

Exista un singur fel in care poti face lucrurile bine si o infinitate de variante sa o dai in bara. Afla mai multe despre sistemul complet si corect de promovare pe Google.

Servicii oferite

 

* anunta un prieten

Google este marca inregistrata a Google Inc. Acest site nu este in nici un fel afiliat Google (din pacate).
Materialele prezentate pot fi preluate in scopuri necomerciale cu mentionarea sursei.

© 2007 - 2013, www.uragan.ro - Servicii de promovare pe Google: administrare Google AdWords, optimizarea site-ului la conversie, optimizare pentru listarea organica Google (SEO), consultanta la optimizare