uragan - promovare pe Google

Prima pagina: Sistemul complet de promovare pe Google
publicitate Google | creare site | indexare site | promovare site | optimizare site | optimizare Google | servicii

 


Optimizarea site-ului pentru listarea
naturala pe prima pagina Google (SEO)

Vrei sa optimizezi site-ul pentru Google? Nu te grabi!
Descopera intai cuvintele-cheie care iti pot aduce clienti.

Daca vrei sa ai succes pe web trebuie ca site-ul tau sa apara pe prima pagina Google. Intrebarea e la ce cautari?

Paradoxal, primul pas in optimizarea site-ului il constituie plasarea de anunturi platite Google AdWords pe paginile de rezultate. Sistemul AdWords permite o acomperire lingvistica larga, iar monitorizand statisticile poti afla cu mare exactitate ce cautari genereaza clienti si cat de mare e piata de cautare pe Google.

AdWords iti genereaza deja clienti, in timp ce se lucreaza la optimizare.

Nu presupune ca stii. Cerceteaza cu AdWords. Altfel risti sa te alegi cu un site optimizat pentru ce nu trebuie.

Bani aruncati.

Iata ce se intampla dupa o astfel de optimizare. Site-ul tau:
- Nu ajunge pe prima pagina - e o cautare prea competitiva. Poti sa incepi cu expresii de nisa - de exemplu "optimizare site Google" in loc de "optimizare site", sau "optimizare site SEO" in loc de "optimizare SEO". Mai adaugi pagini in site, si in timp patrunzi si pe piata principala. Si faci ceva bani inca de la inceput.
- Ajunge pe prima pagina dar, ciudat, nu are vizitatori. Nimeni nu cauta folosind expresia respectiva. Mai bine mai tarziu decat niciodata - fa o cercetare.
- Ajunge pe prima pagina si are vizitatori care pleaca imediat. Cautau altceva. Patrunde in mintea cautatorilor. Pune un formular pe site si intreaba-i chiar pe ei!
- Ajunge pe prima pagina si are vizitatori care stau dar nu cumpara. Sunt intr-o etapa preliminara, de informare. Pastreaza contactul cu ei.

Incepe cu o cercetare

Inainte de SEO foloseste anunturile Google AdWords (apar pe paginile de rezultate Google - coloana ingusta din dreapta si primele anunturi cu fundal colorat de pe coloana din stanga). Afisaza anunturi pe paginile de rezultate si monitorizeaza vizitele pe site. De obicei intr-o luna-doua poti sa tragi niste concluzii. Cand incepi optimizarea site-ului mergi la sigur.

Pentru monitorizare foloseste Google Analytics. E cel mai complex program de statistici pentru tarficul site-urilor web, si e gratis!

Gandeste site-ul pentru clientii tai

Intr-un final degeaba ai un site vizitat daca nu vinde. Pune-te in locul celor pe care ti-i doresti clienti. Cum ti-ar placea sa fie site-ul? Si de ce ar cumpara de la tine? Nu-i lasa sa ghiceasca, explica-le ce au de castigat.

Un site corect optimizat pentru Google e de fapt un site optimizat pentru clienti. Esti surprins? "Regulile" Google te imping la asta.

Ma ingrozesc cand vad site-uri "optimizate" prin aglomerarea de cuvinte cheie pe toate pozitiile imaginabile. Urmand aceeasi logica pagina asta ar trebui sa contina expresia "optimizare site" (sau SEO) de cateva zeci de ori. Nu ti s-ar face greata?

Elimina tot ce este inutil

Ajuta-ti vizitatorii sa se focalizeze pe ce e important. Gandeste-te la fiecare element de pe pagina. E util clientilor tai? Daca nu, scapa de el.

Supune-ti site-ul unui program de fitness astfel incat Google sa se indragosteasca de el, iar clientii sa stea la coada sa cumpere.

Apuca-te de treaba

"Cine e pe prima pagina Google a dat lovitura. Ceilalti nici nu realizeaza cati bani pierd" (Valeriu Cobaschi, director general Franke Romania).

Mai multi clienti nu inseamna doar profituri mai mari. Cu fiecare client castigat provoci o pierdere concurentei. E asigurarea ta ca vei fi in business si maine.

Clientii de pe prima pagina Google pot fi ai tai. Nu mai ezita; timpul lucreaza pentru tine sau impotriva ta. Actioneaza acum.

Servicii oferite

 

* anunta un prieten

Google este marca inregistrata a Google Inc. Acest site nu este in nici un fel afiliat Google (din pacate).
Materialele prezentate pot fi preluate in scopuri necomerciale cu mentionarea sursei.

© 2007 - 2013, www.uragan.ro - Servicii de promovare pe Google: administrare Google AdWords, optimizarea site-ului la conversie, optimizare pentru listarea organica Google (SEO), consultanta la optimizare