uragan - promovare pe Google

Prima pagina: Sistemul complet de promovare pe Google
publicitate Google | creare site | indexare site | promovare site | optimizare site | optimizare Google | servicii

 


Servicii complete de promovare pe Google

- administrarea campaniilor de publicitate Google AdWords
- optimizarea site-ului pentru conversia vizitatorilor in clienti
- optimizarea site-ului pentru listarea naturala Google (SEO)
- consultanta la optimizare (SEO)

Daca ai o afacere functionala si vrei sa o ridici la alt nivel printr-o mai buna prezenta pe Google, esti in locul potrivit. Totusi, Google nu este bun pentru orice. Poti promova cu succes doar produse sau servicii la care exista o minima nevoie de informare inaintea achizitiei.

In cazul unor vanzari punctuale, nerepetate, valoarea adaugata per tranzactie ar trebui sa depaseasca 50 Euro, sau, in cazul "achizitiei" de clienti valoarea adaugata a tranzactiilor acestora intr-un interval de timp rezonabil sa fie de asemenea semnificativa.

Te incadrezi? Iti oferim un sistem complet si eficient de promovare pe Google,
un lant de actiuni si procese cu toate verigile perfecte. Iata cum te putem ajuta:

* Daca ai un site bun si vrei sa-l pui la treaba repede putem administra pentru tine o campanie de publicitate Google AdWords care sa-ti aduca vanzari imediate.

Trimite un mesaj la mkt[at]uragan.ro (traiasca lupta anti-spamm).

Pasul doi, putem optimiza (tot cu ajutorul sistemului AdWords) paginile site-ului, pentru ca traficul calificat de pe site sa genereze un numar cat mai mare de clienti catre afacerea ta.

Pasul trei, putem sa optimizam site-ul pentru listarea naturala Google sau sa oferim consultanta daca doresti sa o faci "in house". Campania de publicitate Google AdWords ne ajuta sa identificam cu precizie cuvintele-cheie potrivite pentru optimizare.

Trimite un mesaj la mkt[at]uragan.ro

* Daca nu ai un site sau esti nemultumit de cel actual putem construi pentru tine un site optimizat. Incepem cu un site minimal. Demaram o campanie de publicitate Google AdWords si daca ai o oferta interesanta incepi imediat sa faci vanzari.

Monitorizam statisticile AdWords / Google Analytics. Extindem site-ul pe masura ce identificam si alte expresii profitabile. Site-ul tau creste perfect mulat pe piata.

Cu ajutorul sistemului AdWords optimizam la conversie paginile site-ului, pentru ca traficul calificat generat de publicitate sa-ti aduca un numar cat mai mare de clienti.

Rapoartele Google Analytics ne permit selectarea unor cuvinte-cheie profitabile; optimizam site-ul pentru listarea naturala Google. Incep sa-ti vina clienti prin ambele mecanisme - si din listarea organica, si din AdWords.

Trimite un mesaj la mkt[at]uragan.ro

* Daca ai un site administrabil complex, tip magazin virtual, site de imobiliare, etc. pe care il operezi "in house" sau este in administrarea celor ce l-au produs, putem sa-ti oferim consultanta la optimizare pentru a fi listat pe prima pagina de rezultate organice Google, la cautarile de interes.

In paralel putem administra o campanie de publicitate Google AdWords care sa dirijeze imediat trafic calificat catre site, si sa genereze lead-uri de calitate si vanzari.

Trimite un mesaj la mkt[at]uragan.ro

 

* anunta un prieten

Google este marca inregistrata a Google Inc. Acest site nu este in nici un fel afiliat Google (din pacate).
Materialele prezentate pot fi preluate in scopuri necomerciale cu mentionarea sursei.

© 2007 - 2013, www.uragan.ro - Servicii de promovare pe Google: administrare Google AdWords, optimizarea site-ului la conversie, optimizare pentru listarea organica Google (SEO), consultanta la optimizare